Ракети

Професионалните дървета на Cornilleau са в три серии:

- Aeroултра леки дървета(70-75 гр.) плюс екстремно усещане Концепцията тук позволява оптимално предаване на усещането при самия удар с топчето към дръжката на ракетата. Сетивната система на ръката веднага обработва усещането от дръжката за перфектен отговор. Произведени във Франция!

- Hinotec - Благородните дървета за всеки един стил на игра! Хиноки, който е съставен от външен пласт както и комбиниран с внимателно подбрани други видове дърво ти дава перфектен баланс между динамика в играта и прецизност. По този начин ХИНОКИ позволява на нашата HINOTEC серия дървета да предостави нов вид усещане за всеки вид на игра и да гарантира удоволствието от играта, както и екстремно и съвършено завършване на топката. Друг забележителен аспект на дърветата направени от 100 % Хиноки , е че имат страхотно звуково усещане на което може да се насладите при всеки удар.

= Gatien - Най-високия клас – дърветата серия „Гатиен“ е резултат на традиционната шведска експертиза, която вече две години развиват за марката „Cornilleau”. Всяко едно от тези дървета - „Absolum, Glory, Vision, Conquest , Origin, Pure са строго персонализирани със впечатляващо чувство, стабилност и прецизност в играта особено при висока скорост на ударите. Тази серия дървета с изключителна характеристика са сред най-взискателните и ще ви дадат наистина уникално чувство в игра

 

 

Подреди по