Тенис маса Cornilleau 200X Outdoor

  • Марка: Cornilleau
  • Кат. номер: 13

Moля, свържете се с нас преди да поръчате тенис маса, за да проверим наличности и срок на доставка!

 

НАДЕЖДНОСТ И УДОБСТВО - Cornilleau 200X Outdoor

Маса 200Х, изработена по доказана технология, е идеална за игри между семейство, приятели и дори опитни играчи. Височината на краката може да се регулира, а силните спирачки за блокиране на колела осигуряват стабилност дори на терени с  неравности. Големите колела позволяват да се мести лесно.

 

Характеристики и ергономичност

Сгъваема и регулируема мрежа

 

Когато отворите масата, мрежата автоматично се разгъва. Лесно и бързо се проверява дали мрежата е перфектно настроена. Гарантира прецизност без разхлабване.

  

Съхранение на топчета и ракети

 

Масата предлага удобно място за съхранение на ракетите и топчетата, които се поставят от двете страни. Можете да започнете да играете, когато пожелаете, без да е необходимо да ги търсите.

 

Лесно регулируеми крака

 

Масата е оборудвана с иновативна система, която позволява лесното регулиране на краката. Просто завъртете диска, за да нагласите на правилното ниво – не са нужни никакви усилия. Няма нужда да повдигате масата, защото механизмът не е прикачен към крака и не е в директен контакт с пода. Лесно и ефективно.

 

Игра

Качество на отскока

 

Меламиновото покритие на плота с дебелина 5 мм осигурява качество на отскока, перфектно за ежедневна употреба. Масата е подходяща както за начинаещи, така и за по-опитни играчи.

 

Антирефлексно покритие

 

За да играете добре, трябва са сте сигурни, че отблясъците от слънцето няма да ви заслепяват.  SOFTMAT покритието на масата намалява силата на слънчевите лъчи три пъти повече в сравнение с обикновени маси.

 

Регулиращи се крачета

 

Не всички терени навън са напълно равни, но тенис масата ви трябва да осигурява равна повърхност за игра. С регулиращите се накрайници на крачетата  масата се адаптира към всякакъв вид терени. Сложете масата си където пожелаете, без да се притеснявате за качеството на играта. Трева, пръст, пясък, чакъл – какъвто и да е теренът, масата ще се настрои перфектно.

 

Дебела рамка

 

Рамката е металната конструкция, която поддържа плота. Рамката на модел 200Х е направена от алуцинк – сплав от стомана, алуминий и цинк – устойчива на ръжда и известна със своята здравина. Със своите 40 мм, рамката е достатъчно дебела, за да гарантира стабилност.

 

Безопасност и издръжливост

 

Супер издръжливи материали

 

Солидният ламиниран плот е проектиран да издържа и на най-тежките метеорологични условия. Силен вятър, сняг, жега – плотът остава непроменен от предизвикателствата на времето. Устойчива е и на случайни удари на ракетите по време на игра, като това няма да остави и следа. Всички метали, използвани в конструкцията на масата, са избрани заради своята здравина и имат антикорозионно покритие. Не случайно модел 200Х, както всички наши маси за игра на открито, има 10-годишна гаранция на плота.

 

Сигурна заключваща система

 

Масата има заключващ механизъм с  8 заключващи се точки, в съответствие с настоящите стандарти за безопасност. Тази система гарантира, че плотовете ще останат напълно хоризонтални в разгънато положение и напълно вертикални в позиция за съхранение.

 

Компактност

 

Системата за сгъване COMPACT TECHNOLOGY® на Cornilleau намалява риска от падане на масата в сгъната позиция и позволява лесно отваряне и затваряне. При съхранение масата заема по-малко място от стандартните тенис маси и е по-лесна за употреба.

 

Две блокиращи спирачки

 

Дори при наклон масата ще остане стабилна, докато играете и когато е сгъната за съхранение. Двете блокиращи спирачки, с които е оборудвана масата, гарантират, че тя няма да помръдне и сантиметър.

 

Маневреност

 

Големи двойни колела

 

Местете масата където си поискате и играйте на различни терени. Големите двойни колела дават много предимства. Те лесно преминават през препятствия, движат се добре по всякакъв вид терен и са изключително маневрени и стабилни.

 

1 490,00 лв.
Подобни продукти