Иновативна маса за билярд 2 в 1 HYPHEN

Иновативна маса за билярд 2 в 1 HYPHEN

17 април 2020

Това лято, Cornilleau, световния лидер в производството на външни маси за пинг-понг, създаде Hyphen – първата истинска външна билярдна маса, чиято цел е да пропомни на всички за легендарната игра и да стимулира ново поколение да грабне билярдната щека. Всяка част на иновативния модел е направена и изпитана от експертите на компанията и може да издържи на множество природни явления, докато в същото време съумява да предостави едно истинско билярдно преживяване на почитателите.

Новият Hyphen модел билярдна маса е вече в дома ви, във вашия заден двор

Идеята зад модела, специфичната продукция, изпипания дизайн и възможността да се преобразява във външна маса допринасят Hyphen да се счита за единствена по рода си. Компанията, чийто френски клон се намира в Ойсле, добави четири крака под масата, които могат да се издължават с до 5 см и изработи стабилна и силна рамка, която да поддържа масата.

Сигурнo забавление без значение от сезона

Повърхността остава елевирана без значение от външните фактори. Повърността, която е в сивите нюанси е защитена от ръжда и от петна, може да се мие, и е проектирана, така че да гарантира прецизно и пълно билярдно изживяване, което да задоволи както професионалните играчи, така и новаците. Тази устойчива маса може да издържи на слънце, дъжд, и температурни промени, което ще ви позволи да се насладите на играта без значение от сезона!


Качество от 1969 Cornilleau е установен световен лидер в категория „дизайн“в индустрията на тенис на маса. Достига и поддържа лидерската позиция със своите високо иновативни и висококачествени продукти, поставящи акцент върху концепцията за вграждане на „ламинат“ в масите за тенис на открито, и върху „компактната технология“, комбинираща ергономичност, безопасност и дизайн. Обширното ни продуктово портфолио от продукти за любители разработени за професионални състезания е достъпни в над 75 страни около света. Всички тенис маси на Cornilleau са проектирани, разработени и произведени във Франция. Сърцето на компанията си остава и родния дом на фамилия Cornilleau в Бенелюкс, регион Пикарди.

прочети още

Cornilleau изразява страстта си към тениса на маса чрез изключителни продукти. Искаме да споделим тези ценности и тази визия за тениса на маса с Вас. Бидейки повече от спорт или просо игра, тенисът на маса енашата история. Искаме да бъдем марката за продукти за тенис на маса , която Ви кара да го изживете - марката, която променя визията на тениса на маса.

прочети още

1946, историята на дърводелеца от следвоенната ера… Историята на Cornilleau е и семейната история на основателите – фамилия Cornilleau. През 1946, Емилиан Корниьо напуска Париж, за да предложи на семейството си по-добър живот. Решава да се засели в Оисле, южна Франция – регион, в който има нарастващо търсене на следвоенни реконструкции. Той отваря дърводелска работилница в стара селскостопанска постройка в Бонелюкс и това е мястото, на което се заражда историята на Cornilleau…

прочети още

Намира се във северна Франция в град Bonneuil les Eaux

прочети още