Френската експертиза

Френската експертиза

26 ноември 2019

Качество от 1969

Cornilleau е установен световен лидер в категория „дизайн“в индустрията на тенис на маса. Достига и поддържа лидерската позиция със своите високо иновативни и висококачествени продукти, поставящи акцент върху концепцията за вграждане на „ламинат“ в масите за тенис на открито, и върху „компактната технология“, комбинираща ергономичност, безопасност и дизайн. Обширното ни продуктово портфолио от продукти за любители разработени за професионални състезания е достъпни в над 75 страни около света.

Всички тенис маси на Cornilleau са проектирани, разработени и произведени във Франция. Сърцето на компанията си остава и родния дом на фамилия Cornilleau в Бенелюкс, регион Пикарди.

 

Усъвършенстван ноу-хау

Cornilleau се развива и установява своята позиция на световния пазар благодарение на висококачествените иновативни продукти с уникален дизайн. Чрез проектирането на ново поколение колела, успяхме да постигнем мобилност и маневреност при нашите маси без да жертваме условия за безопасност, стабилност или издръжливост. Всички Cornilleau маси са проектирани и разработени във Франция, в самото сърце на бизнеса – Бенелюкс – родното село на основателите, фамилия Cornilleau. R&D лабораториите и маркетинг отдела са в сърцето на фабриката: „Произведено във Франция“ с желанието на проектира, разработи и произведе всички продукти за сега и за бъдещето.

 

ИНОВАЦИИ

Cornilleau се развива на световния пазар благодарение на висококачествени, иновативни продукти с отличим дизайн. Чрез разработването на компактни ламинирани панели, които позволяват на любителите да играят тенис на маса на открито, през патентовата „компактна технология“, позволяваща на масите за тенис да се сгъват и „DSI” система за безопасност, ние надминахме всичко срещано до този момент за дизайн, безопасност и ергономика на масите.

 

СВЕТОВЕН ЛИДЕР

От създаването на първата тенис маса през 1968 г., ние не спираме да развиваме и подобряваме конкурентоспособността на нашето продуктово портфолио и това ни позволява да достигнем до глобалния пазар и да постигнем международно израстване. Днес Cornilleau е лидер на пазара за тенис на маса, а продуктите ни са достъпни в 75 страни и на 5 континента.

 

ЕКСПЕРТИЗАТА НА ШАМПИОН

Жан- Филип Гатиен, световен шампион и два пъти носител на Олимпийска титла, е наш партньор. Той оглавява тима на Cornilleau играчите и помага на младите атлети по техния път към отличие и признание.

ОТБРАН ПАРТНЬОР

MICHELLIN, световни шампиони в множество категории (Формула 1, мотоциклетизъм, рали, Le Mans 24 часа) успява на гарантира титли за своите партньори чрез своя стремеж за върхово представяне.


С нейният Hyphen модел, френската фирма Cornilleau успешно създаде първата по рода си външна билярдна маса , която може да се трансформира и в перфектната интериорна маса за хапвание с приятели в задния ви двор.

прочети още

Cornilleau изразява страстта си към тениса на маса чрез изключителни продукти. Искаме да споделим тези ценности и тази визия за тениса на маса с Вас. Бидейки повече от спорт или просо игра, тенисът на маса енашата история. Искаме да бъдем марката за продукти за тенис на маса , която Ви кара да го изживете - марката, която променя визията на тениса на маса.

прочети още

1946, историята на дърводелеца от следвоенната ера… Историята на Cornilleau е и семейната история на основателите – фамилия Cornilleau. През 1946, Емилиан Корниьо напуска Париж, за да предложи на семейството си по-добър живот. Решава да се засели в Оисле, южна Франция – регион, в който има нарастващо търсене на следвоенни реконструкции. Той отваря дърводелска работилница в стара селскостопанска постройка в Бонелюкс и това е мястото, на което се заражда историята на Cornilleau…

прочети още

Намира се във северна Франция в град Bonneuil les Eaux

прочети още