Нашата философия

Нашата философия

23 ноември 2019

Cornilleau изразява страстта си към тениса на маса чрез изключителни продукти. Искаме да споделим тези ценности и тази визия за тениса на маса с Вас. Бидейки повече от спорт или просо игра, тенисът на маса енашата история. Искаме да бъдем марката за продукти за тенис на маса , която Ви кара да го изживете - марката, която променя визията на тениса на маса.


ВРЪЗКА МЕЖДУ ТРАДИЦИЯТА И ИНОВАЦИИТЕ
Верни на своите ценности, които са изградили репутацията на марката, Cornilleau е повече от всякога синоним на качество по целия свят, тъй като са признат за изключителната производствена дейност и издръжливост на своите продукти. Да имаш тенис маса Cornilleau е нещо повече от самото притежание. Tова е достъп до световно ниво на игра с изключително качество в период от дълго време и именно в този дух проектираме нашите продукти. За Cornilleau насладата на играта е по-важна от победата сама по себе си. Ето защо всеки от нашите продукти е проектиран да осигури уникално усещане за игра, така че всеки да разкрие своя собствен стил.


С нейният Hyphen модел, френската фирма Cornilleau успешно създаде първата по рода си външна билярдна маса , която може да се трансформира и в перфектната интериорна маса за хапвание с приятели в задния ви двор.

прочети още

Качество от 1969 Cornilleau е установен световен лидер в категория „дизайн“в индустрията на тенис на маса. Достига и поддържа лидерската позиция със своите високо иновативни и висококачествени продукти, поставящи акцент върху концепцията за вграждане на „ламинат“ в масите за тенис на открито, и върху „компактната технология“, комбинираща ергономичност, безопасност и дизайн. Обширното ни продуктово портфолио от продукти за любители разработени за професионални състезания е достъпни в над 75 страни около света. Всички тенис маси на Cornilleau са проектирани, разработени и произведени във Франция. Сърцето на компанията си остава и родния дом на фамилия Cornilleau в Бенелюкс, регион Пикарди.

прочети още

1946, историята на дърводелеца от следвоенната ера… Историята на Cornilleau е и семейната история на основателите – фамилия Cornilleau. През 1946, Емилиан Корниьо напуска Париж, за да предложи на семейството си по-добър живот. Решава да се засели в Оисле, южна Франция – регион, в който има нарастващо търсене на следвоенни реконструкции. Той отваря дърводелска работилница в стара селскостопанска постройка в Бонелюкс и това е мястото, на което се заражда историята на Cornilleau…

прочети още

Намира се във северна Франция в град Bonneuil les Eaux

прочети още